Tarinamme

Vedesto

Vedesto on seuraava luku Novosanin menestystarinassa. Kertomuksemme sai alkunsa vilpittömästä rakkaudesta ympäristöä ja ekologisia arvoja kohtaan.

Mullistavien ja suurta hurmiota herättäneiden ekologisten kylpyhuone- ja WC-tilatuotteiden tarjonta keskittyi ennen vain yritysmyynnin puolelle. Asiakaskohtaamiset lisäsivät yksityishenkilöiden yhteydenottoja suuntaamme, mutta juuri siinä hetkessä emme pystyneet heitä palvelemaan.

Tästä syntyi loistoidea perustaa avoin verkkokauppa, joka palvelee nimenomaan kotitalouksia. Avatun verkkokauppamme myötä pystymme tästä eteenpäin tarjoamaan myös yksityiselle puolelle pitkän ajan suuria kustannussäästöjä tuottavia elämysratkaisuja - kylpyhuoneeseen ja wc-tiloihin, kuin myös keittiöön sekä kodinhoitohuoneeseen. Kokonaisvaltaisten Vedesto-vedensäästöratkaisujen lisäksi valikoimastamme löydät myös yksittäiset tuotteet kuten keittiö- ja yläsuihkut, suihkukahvat ja -setit, lavuaarit, hanat sekä tarvikkeet.

"Verkkokauppamme pääteemoja ovat laatu, taloudellisuus, ympäristöystävällisyys ja elämyksellisyys. Jokainen yksittäinen tuotteemme edustaa näitä neljää arvoa. Me emme halua asiakkaidemme tyytyvän pelkästään keskinkertaiseen – siksi tarjoamme vain parasta mahdollista." - Hanno Airas, Vedeston perustaja ja toimitusjohtaja –

Olemme löytäneet ratkaisut kotitalouksien säästötavoitteille sekä kohonneille ympäristövaatimuksille. Tuotteidemme tärkein ominaisuus on tuottaa huomattavia taloudellisia säästöjä veden kulutukseen - tyylikkyyttä, hygieniaa ja käyttäjäystävällisyyttä unohtamatta.

Helpotamme ihmisten elämää teknologisesti huippuunsa hiotuilla tuotteilla, jotka noudattavat nykyaikaista arvomaailmaamme. Tarjoamme täysin uudenlaista viihtyvyyttä ja kestävyyttä tarkoin valikoitujen laadukkaitten valmistusmateriaalien, sekä uniikkia designia seuraavien myyntituotteidemme ansiosta.

Vastauksemme veden tuhlaukseen

Uskomme että me suomalaiset haaskaamme puhdasta juomakelpoista vettä aivan turhaan. Haluamme pureutua tähän globaaliin ongelmaan. Tavoitteenamme on ottaa suuri harppaus kohti parempaa huomista luovilla, inspiroivilla ja ajankohtaisilla tuoteratkaisuilla. Tähän mennessä tuotteidemme avulla on säästetty puhdasta juomavettä jo miljardeja litroja – eikä loppua näy. 

Me muutamme maailmaa yksi koti kerrallaan – wow efektejä luoden. Seuraavaksi vuorossa ovat Sinun kylpyhuone- ja WC-tilasi!

 - Sinun Vedesto tiimisi -